URIME FESTA E FITËR BAJRAMIT


24.05.2020 / E diel -

Koha e mbetur

ORË

MINUTA

MIN

SEKONDA

Imsaku

Lindja e diellit

Dreka

Ikindia

Akshami

Jacia

Takvimi

KOSOVË

Hixhri Data Data Imsaku Lindja e diellit Dreka Ikindia Akshami Jacia

Agjerimi.com

Agjerimi.com është platformë e cila ka për bazë muajin e shenjtë të Ramazanit. Platforma ka per qëllim lehtësimin e agjërimit tuaj duke iu pasqyruar oraret e sakta të syfyrëve dhe iftareve në kohë reale.

Agjerimi.com është lansuar për herë të parë në vitin 2020.